Varukorg 0

Köp & Leveransvillkor Myleggings.se

KÖPINFORMATION

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att handla hos oss.

När du handlar vi Internet gäller konsumentköp- och distansavtalslagen. Denna lag skyddar dig som konsument när du genomför köp på distans. Läs mer hos Konsumentverket.

Alla bedrägeriförsök polisanmäls och vi förbehåller oss rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

Samtliga priser i butiken är inklusive 25% moms och är angivna i svenska kronor (SEK). Butikspriserna gäller om ingen annan överenskommelse är gjord. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna utan förvarning, beroende på valutakurser, portokostnader, omkostnader etc.

På vissa produkter finns det information om vad dessa passar till, detta är endast en rekommendation utifrån t.ex. bruksanvisningar, storlekstabeller m.m. RemButiken.se tar inget ansvar för att dessa produkter passar just din maskin eller liknande.

 

ORDERBEKRÄFTELSE

Efter att du har genomfört ditt köp skickar vi en orderbekräftelse till din e-post. Vill du ändra din beställning på något sätt ska du kontakta oss genom att svara på orderbekräftelsemailet snarast.

När din beställning är packad och inlämnad för leverans får du ytterligare ett mail där det står att leveransen är på väg till dig.

 

BETALNING

Vi använder oss av Billmate som erbjuder flera betalsätt genom Billmate Checkout, läs mer nedan.

Efter identifiering och riskbedömning visar Billmate Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Billmate eller någon av Billmate samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Billmate Checkout är faktura, kontokredit, eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ. Se https://efinance.se/billmate/?cmd=villkor (Länken öppnas i nytt fönster) för kompletta villkor gällande Billmate Checkout.

Observera att samtliga frågor kring t.ex. fakturor, kortköp och liknande som har betalats genom Billmate Checkout ska tas med Billmate.

Svenskregistrerade företag betalar mot faktura inom 10 dagar eller PayPal. Välj företagskund i kassan för att handla mot faktura eller PayPal.

Myleggings.se fraktar produkter över hela världen och är du som kund inte boende i Sverige rekommenderas betalsättet PayPal.

 

FRAKT & LEVERANS

Vi tillämpar ingen enhetsfrakt på myleggings.se, du som kund betalar ingenting i fraktavgift oavsett köpmängd. Detta gäller alla länder och inte bara Sverige.

Våra produkter skickas dagen efter din beställning direkt från vår leverantör i China. Därefter skickas varan/varorna över havet och beräknas vara framme hos kund 2-4 veckor efter beställningen gjorts.

Varubrev delas normalt ut i din brevlåda, om försändelsen ej får plats lämnas de vidare till ett postombud för uthämtning. Aviseringen kommer via brev. Leveranstiden avser arbetsdagar, ej lördag, söndag och övriga helgdagar.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till info@myleggings.se och göra en skadeanmälan. Vid uppvisande av skadad vara finns ersättning att tillgå i form av ny vara eller pengar tillbaka.

Har du lagt en order och inte hämtar ut din försändelse innan den går i retur till oss (14-30 dagar beroende på om det är brev eller paket), så fakturerar vi dig 250 kr för vårt arbete med hantering av produkterna.

 

REKLAMATION

Vi kontrollerar alltid produkterna så mycket som det är möjligt före leverans. Skulle det vara något fel på din produkt, kontakta oss på info@myleggings.se.se inom 14 dagar efter att du har mottagit din beställning så löser vi det.

ÅNGERRÄTT & RETUR

Om du inte är nöjd med din beställning av någon anledning har du full ångerrätt, returrätt eller bytesrätt inom 14 dagar efter att du har mottagit din beställning. Produkten får ej vara använd, produkter som ligger i förpackning ska givetvis vara obrutna. Produkten ska vara i samma skick som när den lämnade oss annars gäller inte ångerrätten.

Vid nyttjande av ångerrätten står du som kund för returportot, samt ansvaret för att returen kommer tillbaka till oss. Vid saknad av skickad retur får du som kund stå för förlorad produkt (du betalar produktens värde).

Om du har betalt din beställning innan retur betalar vi tillbaka pengarna, inklusive eventuell fraktkostnad om hela beställningen returneras och byte ej sker. Utbetalning sker inom 30 dagar efter att vi har mottagit bankkonto där pengarna ska sättas in.

För att skicka tillbaka en produkt ska du kontakta oss på info@myleggings..se innan retur. Returer som skickas mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss.

Returadress:

Myleggings.se / CEIL AB
Klappervägen 6
187 50 Täby

Returer som skickas till annan adress anses inte som giltiga och godkänns därmed inte.

 

FORCE MAJEURE

Myleggings.se är befriade från påföljd av underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriade omständigheter enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriade omständigheter skall anses bland annat myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof.

I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, till exempel restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc., onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsätts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.

 

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

För att handla hos oss behöver du lämna dina personuppgifter till oss. När du mailar oss sparar vi alltid konversationen, detta för att kunna gå tillbaka till ett specifikt ärende i framtiden om det krävs. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part. Du som kund hos oss har rätt att ta del av den informationen vi har registrerat om dig enligt personuppgiftslagen. Om du har frågor kring detta eller vill ta del av dina uppgifter, kontakta oss på info@myleggings.se

 

TVIST

Vid en eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

.